Utfodring & Foder

vad tycks om Magnussons foder?

2020-01-22 22:12 #0 av: forgetflower

jag tänkte beställa vuxen-foder till min 10,5 mån valp och kan ej bestämma mig vilket märke. Hade acana valpfoder förut men Magnussons foder låter ju bra eftersom att det kommer från Sverige.

Min fråga till er är dock om ni tycker Magnussons är nyttigt och om ni kanske har erfarenhet med fodret och vet om hundar brukar gillar det fodret och så! Tummen upp

Anmäl
2020-01-23 19:22 #1 av: flocken

Min förra åt Magnusson i över ett år. God aptit, bra bajs. Men kräktes slem flera gånger /vecka. Trodde det berodde På hans ptsd o magkatarr. Men så läste jag någonstans att flera hundar kräktes slem av fodret.
Slutade med Magnusson o han slutade kräkas.
En annan hund i min närhet var aldrig helt bra i magen o även han kräktes ibland. Bytte foder där med o bra i magen o mkt finare i kroppen.

Sajtvärd rexkanin & fibromyalgi Driver Djurflockens hunddagis. Litet hunddagis i hemmiljö. www.djurflocken.se / vh Mette
Anmäl
2020-01-23 21:06 #2 av: Maleficum

Vår labbe åt Magnussons stor del av sitt liv och hon älska det och funka riktigt bra på det. Hon hade massor av problem med magen som valp (åt veterinär diet foder och grejer) men fick plåtmage efter att hon börja med magnusson.

Vet flera kräsna hundar som gillar det också (av alla olika sorters foderpluppar vi har hemma just nu så funkar magnussonen bäst som godis till vår pudel).

Men precis som för oss människor är det ju individuellt vad som funkar bra!

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2020-01-23 21:56 #3 av: lizton

Våra hundar hade det som huvudfoder tidigare och det fungerade jättebra. De åt det som nu heter vuxen. Alltid bra magar, lättplockat bajs och de åt med god aptit. Nu är Magnussons vuxen  godisfoder och fortfarande gott för den kräsna hunden. Den kräsna gillar inte den spannmålfria sorten.

Anmäl
2020-01-25 21:50 #4 av: Lavine

Min förra hund åt det halva hans liv, det var det han fungerade absolut bäst på.  Nuvarande får det ibland, men det verkar inte vara exakt samma bra "match", och det ser jag väl främst på avföringen. Men vi har det som reserv. Glad Magnussons är en personlig favorit, främst för att jag förstår vad det innehåller när jag läser innehållsförteckningen. 

Anmäl
2020-01-26 18:54 #5 av: forgetflower

tack för alla svar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.