Hälsa

Svamp?

2019-12-08 14:47 #0 av: Alexw

Hej!
Min hund har slickat sim muckat om en tass, och idag så märkte jag som en liten hudflaga i trampdynan. Det är fuktigt runt om där man har slickat och det går att lyfta lite på flagan då att jag ser hus under. Är detta någon slags jästsvamp? Någon som har varit med om något liknande?

Anmäl
2019-12-08 15:07 #1 av: CayKantos

Ser mer ut som om den har skärt upp trampdynan. Inte ovanligt att hundar slickar på deras sår, också orsaken till det kan vara fuktigt. Hur djupt känns det?

Just another crazy animal lover Skämtar

Ägare av CaToss Photography, kom gärna in och kika!

Anmäl
2019-12-08 15:15 #2 av: Alexw

Inte särskilt djupt, inget blod eller något. Borde jag sätta på en springa eller något för att stoppa honom för att slicka?

Anmäl
2019-12-08 17:04 #3 av: CayKantos

Om det är ett sår ska du försöka att hålls det torrt. På mef sko, påse eller annat ute som ser till att smuts inte kommer in. Ingen på inne. Antingen på med en krage eller håll koll på han.

Jag hade krage på min på nätterna och/eller om han var ensam, annars hade jag bara koll på han. Men vissa hundar är helt maniska..

Just another crazy animal lover Skämtar

Ägare av CaToss Photography, kom gärna in och kika!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.