Valpar

Valp

2019-10-05 14:19 #0 av: City of Citrus

Hej! Vi har hämtat våran valp idag. Vi hade redan en vovve sedan tidigare och som då har tytt sig till min syster. Vi räknar då den hunden som att den är min systers.Och nu då när vi skaffat en till undrar jag hur jag ska göra för att få den här valpen att bli ”min”. Jag skulle gärna vilja ha lite tip angående detta! Tack på för hand!

Anmäl
2019-10-06 05:20 #1 av: JoannaLi

Det är ju lite osäkert det, man kan göra allt och andra absolut inget, och ändå föredrar hunden de andra.

Det man kan göra är att göra mycket tillsammans. Mata hunden, träna med den, mata den, sova tillsammans. Men det gör ingen garanti.


Anmäl
2019-10-06 10:23 #2 av: Elsis matte

Träna och lek med hunden, ta med den ut på äventyr (anpassat efter ålder), mys och vila ihop. Men tvinga den inte att vara med dig.
Det finns alltid en risk att den nya hunden tar efter den äldre och också följer efter din syster. Viktigt att då inte bli irriterad på hunden, för det driver bara bort den mer. Just att ha roliga träningsprojekt och små äventyr ihop brukar vinna över hunden i längden.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.