2019-07-18 04:12 #0 av: Chinesecrestedlover

Hej!

Jag försöker (snart desperat) hitta ett foder som fungerar i längden till min extremt känsliga hund (kroniska mag-/tarmbesvär). 

Han äter just nu Magnussons Ekologiska och tyvärr har han plötsligt på senare tid fått det ena skovet efter det andra trots hög daglig dos kortison. Jag kommer testa Magnussons spannmålsfria snart och se om det kan fungera...men om det inte gör det...så letar jag andra alternativ. 

Det verkar tyvärr som många foder fungerar för min hund enbart under en kort period och sedan kommer skoven igen (skov = diarré och/eller kräkningar/illamående). 

Är det någon "därute" som ger sin hund något av dessa foder? Jag gav detta till min förra hund (som var allergiker) och det fungerade bra för honom; så tänkte att det kanske skulle kunna vara ett alternativ.  Helst vill jag ha ett svenskt foder men om det inte är möjligt att hitta ett som fungerar för min hund så...jag kom därför att tänka på Lupo. 

https://www.zooplus.se/shop/hund/hundmat_torrfoder/lupo_sensitiv/lupo_sensitive/347096

https://www.zooplus.se/shop/hund/hundmat_torrfoder/lupo_sensitiv/lupo_sensitive/347142

Någon som ger det till sin hund och som kan tänka sig att sälja mig en mindre "provpåse"? Att köpa 15 kg (det enda jag hittat) och så kanske det inte alls fungerar känns lite halvkul.  Min hund kan reagera direkt ibland och då vet jag att det absolut inte kommer fungera. Han väger 4 kg så en säck med 15 kg känns lite väl mycket om det nu kanske inte fungerar alls eller endast en kort period. 

Mvh/Chinesecrestedlover