Uppfödning & Valpning

Pudeluppfödare dvärg/mellan

2019-01-28 14:48 #0 av: hildamaria

Hej,

Det är äntligen dags att introducera en ny familjemedlem, så som jag har längtat! Mitt första val landar på pudeln, en mångsidig och trogen vän som jag tror passar mig som handen i handskenSkrattar. En glad och energifylld hårboll!

Jag skulle dock bli oerhört tacksam om jag fick hjälp med att hitta en lämplig uppfödare. Jag har gått igenom Pudelklubbens uppfödarregister, men det är inte alltid alla aktiva uppfödare har en hemsida, eller om de har en att de uppdaterar den kontinuerligt.

Självklart ska uppfödaren vara registrerad. Storleken jag önskar är dvärg alternativt mellan. Jag vill inte ha en arbetsnarkoman från väldigt energiska linjer, hellre lite lugnare och såklart trevliga individer. Detta eftersom jag inte har någon ambition att börja tävla.
Viktigast är dock att det hos hundarna inte förekommer någon nervositet då jag från tidigare tråddiskussion har fått förståelsen att detta är något man bör se upp med hos pudlarna.
Föräldrarna får gärna vara BPH testad. Och såklart gärna en uppfödare som brinner för sina hundar Skämtar

Jag bor utanför Stockholm och ser helst att uppfödaren bor i Uppland alternativt närliggande landskap. Men kan tänka mig tänja lite på den punkten ...

Det var nog allt. Vill du inte skriva här får du väldigt gärna sända mig ett PM. All hjälp gör mig så otroligt glad! Vill verkligen hitta en hund som passar mig så att den kommer må bra och trivas.

tusen tack

(publicerar exakt samma inlägg på Pudel ifokus)

Anmäl
2019-01-28 15:59 #1 av: Ambrose

Sine Ceras kennel föder upp mellanpudlar och gör MHn på sida kullar.
Dock finns de i Göteborgsregionen :)

Anmäl
2019-01-30 16:15 #2 av: hildamaria

#1 tack för tipset! 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.