Uppfödning & Valpning

Vilken kennel? (Shetland Sheepdog)

2018-12-15 21:14 #0 av: [~Kollen~]

Hej det var ganska längesen jag var inne men vi har hört tråkiga nyheter den kenneln som ligger närmast och som vi har som andra plats om valpar dom har ställt in parningen och så eftersom tiken fick epilepsi anfall tyvärr kräks och vinglar inga valpar där det var den ända kenneln som låg närmast katrineholm just nu söker vi efter en annan kennel men många är så dåligt upptaderade. Tips på nån seriös Shetland Sheepdog kennel som ligger utanför eller nära katrineholm? Exempel Norrköping eller nån som inte jättelångt att åka

Anmäl
2018-12-15 21:38 #1 av: [~Kollen~]

PUTTTTTT

Anmäl
2018-12-15 21:54 #2 av: Lavine

Hoppas du får några tips här, jag tänker att de kennlar ni haft kontakt med kanske kan ha några förslag också. 

Anmäl
2018-12-15 22:05 #3 av: Jojaton

På SSSK.org finns de flesta uppfödare som är SKKregistrerade, där kan du kika på uppfödare som finns i ditt län. Kan finnas ytterligare någon på KöpaHund.se, under Shetland Sheepdog och Uppfödarlista.

Tänk dock på att det finns lite olika typer av shelties, och mentaliteten kan variera otroligt mycket så det kan vara värt att åka en bit om du hittar en uppfödare du verkligen trivs med. Det är ju inte många gånger du behöver göra den resan :)

 Johanna - @mysheltiesam

Anmäl
2018-12-15 23:02 #4 av: [~Kollen~]

Kollade mycket på sidorna förut men hittade bara massa ouppdaterade och inga valp planer vi får kolla vidare för det var en kennel som tänkte sig ha valpar i februari ska kanske kolla lite där och se

Anmäl
2018-12-15 23:54 #5 av: Jojaton

#4 Ja många sidor är dåligt uppdaterade, vissa uppdaterar inte förrän valparna har fötts, vissa uppdaterar bara via Facebook/sociala medier osv. Så hittar ni några ni vill veta mer om - mejla eller ring och fråga hur det ser ut med planer!

 Johanna - @mysheltiesam

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.