Agility

Agility, Babbeltråd.

2017-08-19 22:30 #0 av: Hanna Rillo

Vi kan väll prata Agility? Ahaha. Lixom hur går det med er träning? Planerat in nån tävling elr nått?

Anmäl
2017-08-19 22:39 #1 av: KatarinaSt

Kan typ inget om Agility, men på onsdag ska vi på får första agility-kurs. Ska bli spännande att se om Dumle tycker det är kul Skrattar

Anmäl
2017-08-19 22:54 #2 av: panini

Alltså, jag har varit ganska så frustrerad på min hund sen vi började tävla förra året. Han har alltid gått så jäkla fint på träning, men på tävling så har det alltid varit något som han gör fel, precis som att han känner att han MÅSTE göra det. Men nu helt plötligt på dom två senaste tävlingarna så har det släppt helt och vi har tagit hem två pinnar och fyra felfria rundor. Även slalomet har varit ett sånt där "hathinder", men även det har släppt för han. Han tar hela slalomet trots kluriga ingångar osv. Känns som han har mognat väldigt mycket den senaste tiden!
Nästa lördag åker vi till Lund och tävlar. Utöver det så har jag fyra inplanerade tävlingar i September. I September så har även vår agilitygrupp hyrt in en instruktör så för honom ska vi på en dagskurs som jag är super taggad på! I Oktober ska jag på en föreläsning i belöningsutveckling som jag tror kommer att vara till stor nytta i vår träning.

Anmäl
2017-08-20 07:55 #3 av: Frida B

Annars finns ju agility ifokus ;)

 Sajtvärd på Akvarieräkor ifokus och medarbetare på Agility ifokus             
(f.d MelvinMimmiLufsen)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.