Tävlingar på Hundar iFokus

Vinnarna i "LOL-bilds"-tävlingen!

2011-05-19 17:56 #0 av: TacoBelle

Efter en lyckad LOL-bildstävling har vi i hundar.ifokus jury äntligen enats om vilka 3 bidrag som hamnar på prispallen. I den här lilla artikeln presenterar vi de 3 pristagarna och vi får dessutom läsa lite mer om sötnosarna på vinnarbidragen. ******************************************************

Efter en riktigt trevlig och lyckad LOL-bildstävling där ni medlemmar fick bidra med era allra roligaste/sötaste/knäppaste/tokigaste ”LOL”-bilder har vi i hundar.ifokus jury äntligen enats om vilka 3 bidrag som hamnar på prispallen.

I den här lilla artikeln presenterar vi de 3 pristagarna och vi får dessutom läsa lite mer om sötnosarna på vinnarbidragen.

Men jag vill först passa på att åter igen tacka er medlemmar för alla roliga bidrag!

Ni medlemmar får nu chansen att i en annan tråd rösta fram en "Bubblare". Så passa på att lämna er röst till det bidrag som inte nådde hela vägen till prispallen men som förtjänar ett litet hederspris. Röstningstråden hittar ni här. ---> "Bubblare"

****************************************************** 

Och här är tävlingens vinnare…

På 1:a plats

På första plats finner vi fisarnas okrönta drottning MAJKEN. Bidraget är inskickat av ajik. Majken, som är en urtjusig Fransk Bulldog, är en sprallig liten fralla med ett härligt humör som älskar att slappa, busa runt på agilitybanan eller på ängen och såklart, att fisa!

Matte ajik berättar att när man har en fralla så har man alltid något att skratta åt. Om det så är konstiga sovstilar, roliga ljud eller ”frallefnatt”. Enligt ajik vet alla som har en fralla vad ”frallefnatt” är för något. När Majken får sina fnatt så kan hon springa runtruntrunt i trädgården och då kan det hända att hon snubblar och slår en kullerbytta men reser sig upp och springer vidare.

När jag frågade ajik om hur hon kom på idén till sitt vinnande bidrag så svarar hon såhär; –”Jag kom aldrig på någon idé, hon låg och flummade i soffan och såg söt ut så jag tog bilden för att skicka till uppfödaren. Men sen såg jag tävlingen, och jag har ju en ganska knäpp hund så varför inte bidra?”

Ett stort grattis till ajik och Majken! Hoppas att boken som kommer som belöning med posten är lika rolig som ert bidrag! Skrattande

****************************************************** 

På 2:a plats

På andra plats hamnade den bedårande valpen NANCY. Det är matte Bjorke som skickat in bidraget och hon berättar att lilla Nancy (som bara var två månader gammal på bilden) är en väldigt lekfull blandras mellan raserna Papillon, Chihuahua, Shih tzu och Lhasa Apso.

När Nancy var såhär liten brukade hon springa runt med familjens skor och så fort hon fick chansen kunde hon springa in i olika rum och hämta underkläder och allt möjligt kul.

Enligt matte Bjorke är Nancy den charmigaste varelsen man kan hitta och hon kunde inte motstå att ta en bild när hon var så liten och söt att hon fick plats i skon.

Grattis till Bjorke och Nancy. En tjusig liten bajspåsebehållare och några smaskiga godsaker skickas som belöning. Glad 

****************************************************** 

På 3:de plats

Tredjeplatsen knep det lilla busfröet ZOMBIE! Chihuahuatiken Zombie, som idag är ca 1½ år gammal, är uppenbarligen en riktig liten rackare. Dock en väldigt söt rackare så man kan lätt förstå att matte och husse inte kan låta bli att skratta åt alla hennes knasigheter. Även om det, enligt matte meilin ibland kan bli lite väl mycket hyss.

På bilden blev Zombie påkommen med att gräva upp rabatten utanför huset för fjärde gången på SAMMA dag!

Idén till bidraget fick meilin direkt när hon hittade bilden. För enligt matte får vi här se en klockren min och blick från en liten bushund som VET att hon gjort fel men som ändå inte kan låta bli att gilla det.

Grattis till meilin och Zombie! Ett litet tuggpaket med godsaker till Zombie kommer med posten. Kanske är Zombie sparsam och vill gräva ner en godbit i rabatten. Flört

******************************************************

"BUBBLAREN"

Utöver de tre pristagarna ovan fick ni medlemmar lämna er röst till det bidrag som inte nådde hela vägen till prispallen men som enligt er förtjänade ett litet hederspris. Röstningen är nu avgjord och en "bubblare" är utsedd.

"Bubbel-titeln" i LOL-bildsävlingen gick till...

 

Ett stort grattis till MoaW!

Ett litet hederspris kommer med posten. Glad

******************************************************

 

Anmäl
2011-05-19 18:06 #1 av: Nuttra

Haha grattis alla. Riktigt roliga bilder^^

Anmäl
2011-05-19 18:46 #2 av: alva-m-t

Älskade Lolbildstävling, den vär skit skoj! Skrattande

Grattis till alla vinnare:) !

Anmäl
2011-05-19 22:22 #3 av: Forest

Grattis till underbara bilder riktigt roliga sköna hundar ni har Skrattande

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2011-05-19 23:17 #4 av: Sophie&Segra

Grattis :D

Den här tavligen va ju riktigt rolig!

Men den här Bubblare-tråden fungerar/finns ju inte? :O

Mvh, Sophie www.teamsegra.wordpress.com
Sajtvärd på Brukshundraser & medarbetare på Problemhundar.

Anmäl
2011-05-20 15:38 #5 av: TacoBelle

Min dator ville inte riktigt samarbeta när jag skulle lägga upp "Bubbelröstnings-tråden". Men nu är den på plats så ni kan börja rösta. Skrattande

Anmäl
2011-05-20 22:20 #6 av: SaraC

Grattis allihop!

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl
2011-05-21 11:05 #7 av: ho0mii3z

vilka härliga bilder! :D

Anmäl
2011-05-22 19:28 #8 av: Hera

Grattis till er!

 

Anmäl
2011-06-16 20:15 #9 av: LinaK

Grattis MoaW! Som vann "bubblare-tävlingen" Skrattande

// Lina - VärdBichon Kolla gärna in min blogg:
http://linaalgotsigge.blogg.se

Anmäl
2011-06-16 20:43 #10 av: Hera

Grattis grattis Glad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.