Övrigt

JAG OCH MIN HUND.

2006-03-10 18:30 #0 av: KerstinP

När mitt hund intresse startade kommer jag knappt ihåg.

Det fanns nästan alltid någon hund hemma när jag var liten.

 

Aktiviteten var nog som högst när vi gled in på greyhounds.Det var så roligt att få tävla med min hund på kapplöpningsbanan.Mycket jobb att träna och ge hunden allra bästa skötsel.Tävlingarna är spridda runt om i landet så jag fick se en hel del av Sverige.

 

Just nu har jag en blandrashund på två år.. Semlan, hon är en korsning mellan bordercollie,storpudel och finsk spets.

Vi håller just nu på och tränar lydnad momentkursen.Målet är att hon och jag ska bli så samordnade så vi kan fortsätta till agility. Vi ska i alla fall kämpa på med det.

När och hur startade ert hundintresse?

Av: KerstinP

Datum för publicering

  • 2006-03-10
Anmäl
2007-02-22 01:05 #1 av: vad_pojkar_vill_ha

mitt hundintresse började som liten, fick min första hund när jag va 13år av min faster, en gammal hund som jag älskade mer än själva livet.

har alltid sett upp till min mormor som levde för sina hundar, har sett upp till henne sen jag va liten, och alla säger att jag är skrämmande lik henne på alla sett. jag minns henne inte för hon dog när jag va liten men jag önskar hon va här och stöttade mig eftersom ingen annan i min släkt har samma intresse. men

nu har jag haft tre hundar och min nuvarande hund är en dvärg pinscher som är min ögonsten, vi stänar som tokar. och har gått naturbruksgymnasium och inriktat mig på hundar så jag och diva har prövat på de mesta.

skulle inte kuna leva utan vovve, mops e jag riktigt sugen på nu. /cicci

Anmäl
2007-03-17 19:37 #2 av: AnneN

Jag har alltid varit hundintresserad och har alltid haft hund i familjen då jag är uppvuxen på en kennel. Min första egna hund fick jag från mammas kennel då jag var 13år och i dagsläget har jag en underbar blandis tik.

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2007-07-31 03:11 #3 av: L8sson

när jag va 4 år.. sen dess har jag velat ha hund.. vem somhällst fattar ju att man e för liten att ha egen hund då XD hehe men när jag blev tolv skaffade jag min alderles egna hund <3 ..

nu vill jag ha en till hund för jag e så himmlans intresserad av agility .. för min hund börjat att bli gammal för de tempot :P

Anmäl
2007-08-07 01:25 #4 av: AnneN

*putt*

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.