Övrigt

Hundhoroskop

2007-03-02 12:13 #0 av: KerstinP

I vilket tecken är din hund född? Kanske får du reda på nyheter om din hund eller få det du redan visste bekräftat. Allvar eller skoj, kanske rolig läsning i alla fall.

VATTUMANNEN
21 januari - 19 februari

Social, uppfinningsrik, temperamentsfull.
En hund född i detta tecken är glad och lekfull men också nyckfull och oberäknelig har ett ombytligt temperament. Han är otroligt företagsam och uppfinningsrik. En Vattuman behöver en ledare med starka nerver och tålamod. Ledarskapet får inte vara strängt och auktoritärt utan vara byggt på vänskap och förtroende, men det måste förstås finnas gränser som ska hållas, t ex vem man ska hälsa på och när, vad man ska jaga och när. Rutiner tråkar ut honom. Den här hunden trivs och anpassar sig lätt i olika miljöer och sammanhang. Förutom "hjärngympa" behöver Vattumannen daglig fysisk aktivitet för att få igång blodomloppet. Att få springa i skog och mark passar honom perfekt. Även cykelmotion är bra motionsform, men det är viktigt med massage och stretching för att undvika muskelskador. Benen och nervsystemet är känsliga punkter och Vattumannen har oerhört lätt för att bli nervös, rastlös och stressad. Viktigt att redan från valpåldern lära in avslappning och finna balans mellan aktivitet och vila. Vattumannen passar bra ihop med aktiva personer födda i Lejonet och Vågen.

Har ofta uppmärksamheten mot en annan planet.
Tycker inte om att gå i flock.
Frihet är nyckelordet och han hör gärna tvärtemot bra, bara för att få vara sig själv och annorlunda.

 

Fiskarna
20 februari - 20 mars

Känslig, drömmande, intuitiv.
En valp i detta tecken är oerhört känslig och mycket mottaglig för påverkan utifrån. Han behöver en lugn konsekvent men mycket mjuk och kärleksfull ledare. Du får honom aldrig att göra något genom tjat eller tvång. Träning måste ske ofta, men korta stunder åt gången. Han blir lätt trött och är beroende av vila och sömn. Han kan faktiskt bli tvärtrött och somna mitt i en lek. Han har mycket stark intuition och märker genast i vilken sinnesstämning Du befinner dig i. Fisken-hunden vill gärna bli bortskämd av allehanda godsaker. Risk finns för viktproblem och diabetes. Den här hundens tassar är också väldigt känsliga så regelbunden kontroll av tassar och klor är ett måste. Fisken-hunden behöver mycket kärlek och känslan av att vara beskyddad. Redan från tidig valpålder bör du stärka hans självförtroende. Valpen kan vara lite sen i utvecklingen men i längden spelar det ingen roll. Särskilt under unghundsperioden behöver han en lugn och konsekvent ledare. Den här hunden lever mycket i sin egen drömvärld. Fiskarna passar bra ihop med jordnära personer födda i Oxen och Jungfrun.

Originell och tilldragande.
Snäll ömsint och med telepatisk förmåga.
En riktig drömmare med livlig fantasi.
Gillar att vara till lags.
Trivs allra bäst att vara hemma.

 

Väduren
21 mars - 20 april

Impulsiv, otålig, energisk
Vädurshunden älskar att stå i händelsernas centrum och har mycket stort självförtroende. Han har överskott av energi och det finns inget ömtåligt i denna starka kropp. Han kräver mycket stimulans, både fysiskt och mentalt, men han tröttna fort så variation i både träning och vardagsliv är nödvändigt. Han visar tydligt prov på sitt ombytliga temperament och som valp och unghund kan han vara nog så jobbig och krävande. Om du vill ha någon kontroll över den livliga Väduren måste du visa vem som bestämmer. Han utnyttjar varje svaghet man visar. Matglada brukar också hundar i detta tecken vara så viktproblem kan uppstå på äldre dar. Annars är huvudet den mest utsatta kroppsdelen och Vädurshunden kan drabbas av stressrelaterade sjukdomar om inte energin får ett positivt utlopp och då helst i aktiviteter eller arbete som rasen är avlad till. Vädurshunden har tävlingsinstinkt och kan nå långt framför allt i brukssporter och agility. Jakthundar i detta tecken älskar sitt jobb. En Vädurshund passar bra ihop med aktiva personer födda i Lejonet eller Vågen.

Ständigt på jakt efter nya äventyr och erfarenheter.
Lite stridslysten, accepterar inga nederlag måste vinna.
Temperamentet är inte att leka med.
Gillar att skrämma andra.
Listig och lömsk men uppriktig i allt sitt handlande.

 

Oxen
21 april - 21 maj

Uthållig, envis, tålmodig.
Den lilla Oxen-valpen har en mognad som valpar födda i de flesta andra teckensaknar. Han är och bråkar sällan, men om han blir retad eller tvingad att göra något han inte vill kan han bli ordentligt arg. Han är otroligt envis. Tala alltid mjukt och kärleksfullt till honom. Skrik och våld får bara motsatt verkan. Den här hunden gillar rutiner som utförs på samma klockslag varje dag. Han är inte förtjust i förändringar, varken när det gäller mat eller andra rutiner. Han avskyr att resa bort och lämnar Du honom på ett hundpensionat känner han sig övergiven. Han trivs bättre ute i naturen på landet än i storstaden. Långa skogspromenader älskar han. En Oxe är trogen sin ägare och gör allt för denne. Det är ett stark och frisk hund men kan dra på sig halsinfektioner och viktökning. Hanhunden har stark könsdrift och kan ha svårt att komma överens med andra hanhundar. Tikar födda i detta tecken är ofta väldigt vackra och kan nå långt på utställningar. En hund född i Oxen passar bra ihop med mjuka känsliga personer födda i Skorpionen och Fiskarna.

Rädd för att bli övergiven.
Tar lång tid reta upp, men när en oxe är tillräckligt uppretad är han livsfarlig.
Glömmer aldrig en oförrätt.
Älskar mat, god mat!
Lägger lätt på sig några extra kilon.

 

Tvillingarna
22 maj - 21 juni

Oberäknelig, rastlös, sällskaplig
Här har vi en personlighet med två olika sidor, ena ögonblicket glad och lekfull, nästa reserverad och otillgänglig. Han är mycket intelligent och lättlärd, både på gott och ont. Han kan lätt hitta på en massa hyss och bus. Han är väldigt sällskapssjuk och kan ha svårt att vara ensam någon längre stund. Han kräver omväxling och massor av mental stimulans och har väldigt lätt att anpassa sig i olika miljöer. En Tvillinghund vill inte sova bort sitt liv och håller sig också ungdomlig hela livet. Han mognar sent. Detta är en charmig varelse som skänker sin ägare många roliga stunder och han älskar barn, ja människor överhuvudtaget. Hans känsliga organ är nervsystemet och lungorna. Han drabbas ofta av eksem och allergier och depressioner är inte ovanliga. Han behöver vistas mycket ute i naturen för hälsans skull. När det gäller maten kan han ena dagen sluka sin portion för att nästa dag matvägra. Han har också tävlingsinstinkt och kan nå framgång inom olika hundsporter. Tvillingen passar bra ihop med sociala personer födda i Skytten och Vattumannen.

Kvick och rolig.
Inget undgår dennes "örnblick".
Smart och uppfinningsrik.
Ful av humor och bus.
Glittriga ögon.
Mottot: omväxling förnöjer!

 

Kräftan
22 juni - 23 juli

Känslig, tillgiven, beskyddande.
Kräftan är ett vattentecken och det känsligaste tecknet av alla. Månen är hans planet vilket gör att han påverkas mycket av dess olika faser. Han kan vara ganska så lynnig i humöret. Han vill bli älskad och beundrad och är väldigt tillgiven och trogen sin flock. Hårda ord och tvång fungerar inte på honom. En riktig mys- och kelhund är det här. Han blir lätt bortskämd och bekväm av sig och föredrar en mjuk skön varm sovplats. Helst vill han dela säng och soffa med matte/husse. Han kan vara ganska så kinkig och kräsen i maten. Den bästa motionen när det gäller Kräftan-hunden är hundsim, bad och långpromenader. Han känner trygghet i hemmet med familjen och gillar inte att flytta omkring. En Kräfta kan ha svårt att trivas på hunddagis utan fungerar bättre i lugnare miljöer. Stress kan leda till mag.- och matsmältningsproblem. Undvik ge fet mat, mjölkmat och mellanmål. I mycket högre grad än när det gäller andra valpar betyder miljön och behandlingen under valpperioden hur den vuxna hunden blir. En Kräfta passar bra ihop med hemkära personer födda i Jungfrun och Stenbocken.

Lätt att bli fet.
Bra minne, oerhört känslig.
Ibland lite dyster.
Att bli älskad och beskyddad är det viktigaste för kräftan.
Trygghet är nyckelordet.

Lejonet
24 juli - 23 augusti

Självständig, smart, äventyrslysten.
Lejonhunden har en ståtlig hållning och känner sig ofta störst, bäst och vackrast. Han är noga med sitt utseende och vill hålla sig ren och fin. Han gillar att få komplimanger och uppmärksamhet och är en perfekt utställningshund och fotomodell. Han är lättlärd och träningsvillig och vill gärna glänsa över andra. Han är glad pigg och lekfull så länge han får som han vill men blir också lätt sårad, tjurig och tillbakadragen när han inte får som han vill. Om ett Lejon känner sig älskad och uppskattad gör han allt för dig. Han är vänlig men inte sen att gå till attack om han ser något hot mot flocken, vilket främmande hundar kan få känna på. Alla andra hundar vill inte visa underkastelse så han får lätt fiender. Han är svartsjuk och vill ha Dig för sig själv. Han älskar äventyr och omväxling och är han av jaktras så är jakten det absolut bästa och roligaste han kan tänka sig. Han är intelligent, smart och självständig. Hjärtat, ryggen och blodcirkulationen är hans svaga punkter. Lejonet passar bra ihop med sociala personer födda i Tvillingarna och Vattumannen.

Rak i ryggen och ett majestätiskt uppträdande.
Gör gärna sin ägare till slav.
Stark och värdig.
Men ändå känslosam.
Har en charm som ingen kan motstå.

 

Jungfrun
24 augusti - 23 september

Intelligent, plikttrogen, känslig.
Jungfruhunden har ett överflöd av nervös energi. Blir rutinerna rubbade kan ahn lätt stressa upp sig. Han mår bäst av schemalagda rutiner både när det gäller mat, aktiviteter, arbete och sömn. Jungfrun gillar att lösa kluriga uppgifter och behöver både mental och fysisk stimulans. Agility, spår, sök och rapport gillar hundar i detta tecken. Självförtroendet kan svikta ibland. Han blir lätt bortskämd och gillar delikatesser. Han kan vara oerhört kräsen när det gäller mat. Han är väldigt listig och lär sig snart var du förvarar dina godsaker och finns tillfälle så kan han inte motstå frestelsen. Reumatism, ryggvärk och höftproblem kan drabba honom. Oro, stress och nervös spänning kan leda till tarmproblem och eksem. Han kan lätt drabbas av psykosomatiska sjukdomar. Hundsim är bra förebyggande åtgärder. Som valp är en Jungfru inte sen med att hitta på hyss och rackartyg. Han är både klipsk och uppfinningsrik. Hygienen är viktigt för honom, han vill alltid hålla sig ren. Jungfrun passar bra ihop med känsliga personer födda i Vågen och Fiskarna.

Blygsam och förtjusande skygg.
Prydlig och renlig.
Vill allt och alla väl.
Uppträder alltid korrekt.
Inget bus och sattyg här inte.
Jag är alltid din käraste vän, och gör alltid mitt bästa.

Vågen
24 september  -  23 oktober

Charmig, bekväm, otålig.
Vågenhunden är otroligt charmig och älskar att bli beundrad. Även om han kan vara väldigt krävande kan man inte motstå hans charm. Han behöver en lugn harmonisk miljö för att må bra. Med list och mjuka metoder får du din Vågehund att göra det du vill. Vågen avskyr bråk och hårda ord. EN hund i detta tecken följer gärna sin ledare och vill vara till lags och uppföra sig väl. Den här hunden behöver stöd och uppmuntran. Vid lydnads- eller annan träning är det ingen idé att du skyndar på honom för han lär sig i sin egen takt. Vågens psyke kräver balans mellan perioder av aktivitet och inaktivitet och det är viktigt att han inte blir störd i sin sömn. Måltiderna måste han få äta i lugn och ro och på bestämda tider. Han behöver dricka mycket vatten på grund av sina känsliga njurar. Ofta får Vågen problem med könsorganen och även med vikten på äldre dagar. Han trivs inte med att lämnas ensam längre stunder utan är beroende av sällskap och sin flock. Helst vill han också dela sovplats med sin ledare. Hundar i detta tecken brukar nå långt i utställningsringen. Vågen passar bra ihop med naturliga ledargestalter födda i Väduren och Skytten.

Intelligent, kreativ och tankfull.
De vackraste hundarna är ofta födda i detta tecken.
Vill gärna vara alla till lags på gränsen till mesighet.

 

Skorpionen
24 oktober - 22 november

Stark, uthållig, lidelsefull.
Här finns starka känslor. Oavsett om det gäller arbete eller lek utför den här hunden det passionerat och lidelsefullt. Han kan vara en riktig tuffing och inte sällan hämnar han i slagsmål på grund av sin starka könsdrift. Skorpionhunden måste hållas sysselsatt så att han får utlopp för sin starka energi annars kan stress leda till aggressivitet och utbrott. Han är väldigt uthållig och arbetsvillig och trivs med ansträngande aktiviteter. Skorpionen avskyr att bli lämnad ensam hemma och bäst trivs han på landet där han kan få springa mer fritt ute i naturen. Skorpionhunden bör tränas flera gånger varje dag i löpträning och inkallning för jaktintresset finns. Den här hunden gillar händelserika promenader där han får uppgifter att lösa, ett spår att följa, ett föremål att hitta, som en rolig leksak, en pinne eller liknande. De ord som hunden ska kunna som vuxen bör repeteras många gånger då den är valp och massor av beröm när den gör rätt. Han kan bli riktigt gammal men vanligt är problem med prostata på äldre dar och livmodersbesvär på tikar. Könsorgan och hormoner är känsliga delar. Skorpionen passar bra ihop med envisa personer födda i Oxen och Kräftan.

En stark personlighet som slukar allt man säger till honom.
Född nyfiken med oerhörd energi.
Svårt att vara stilla, men dock kraftfull och smart.
Saknar humor och gillar att rida på andra.

 

Skytten
23 november - 21 december

Frihetslängtande, självständig, rastlös.
Den här hunden gillar äventyr, friluftsliv och känsla av frihet. Han avskyr att stängas in ensam i en liten stadslägenhet. Då kan han använda all sin energi med att göra dyrbara hyss och sattyg, bita sönder möbler, kläder, väggar osv. Allt för att avreagera sig. Han är väldigt matglad och äter det mesta och risk finns att han kan börja tröstäta på grund av tristess, rastlöshet och understimulering. Skytten kommer bra överens med alla, gillar barn och andra djur. Han vill följa med överallt och anpassar sig lätt i olika miljöer. Han råkar lätt ut för olyckshändelser på grund av våghalsighet och brådska, Höfter och ben är utsatta kroppsdelar. Skyttehunden har ett utmärkt minne och valpen lär sig allt som händer och den kan lika gärna lära sig fel som att lära sig, därför ska valpen helst inte få chansen att lära sig fel. Träning utomhus bör ske då inget annat kan störa honom för han blir lätt distraherad. Lek minimalt med jaktlekar, som att kasta pinnar eller bollar, Varje gång den springer efter något blir det övning för jakt. Skytten passar bra ihop med äventyrslystna personer födda i Väduren och Tvillingarna.

Ung hela livet är det motto som gäller.
Alltid på jakt efter nåt nytt!
Behöver hela tiden nya utmaningar.
Ger omgivningen många glada stunder.
Kunskapstörsten är outtömlig!

 

Stenbocken
22 december - 20 januari

Klok, envis, arbetsvillig.
Redan som små Stenbocks-valpar märks det att de är kloka, sluga och listiga. Bästa miljöträningen för valpen är att dagligen få följa med matte/husse, kanske till jobbet, till centrum, åka kommunalt osv. men miljö- och annan träning får aldrig utföras så att valpen jagar upp sig och blir stressad. För det mesta är den här hunden lugn och balanserad och den mest arbetsvillige av alla tecken. Han är mycket uthållig och envis och ger sig inte i första taget. Brukshunden älskar spår och sök och att utföra krävande svåra uppgifter. Han kan vara reserverad och gå för sig själv men ger du honom kärlek och omtanke blir han Dig djupt tillgiven. Han behöver regelbunden sömn och vila och rätt balanserad kost. Han gillar ordning och fasta rutiner och trivs inte i stökiga miljöer. Kroppsligt är skelettet och huden mycket känsliga, framför allt är knän, armbågar och tänder utsatta. Han kan drabbas av reumatiska sjukdomar. *Hunden älskar en kärleksfull, konsekvent, auktoritär ledare. Stenbocken passar bra ihop med naturligt auktoritära personer födda i Kräftan och Skorpionen.

Elegant och allvarlig.
Planerar länge innan det händer något.
Utåt kall och hård.
Men mycket lojal och kärleksfull mot sitt husfolk

Av Mandymoo

Publicerad av: KerstinP

Datum för publicering

  • 2007-03-02
Anmäl
2007-03-02 12:29 #1 av: lena1

Haha min hund är en vattuman, mycket stämde men inte allt, kul läsning i alla fall :-)).

Anmäl
2007-03-02 12:57 #2 av: Cerrolyn

Ceasar är också vattuman jag tyckte att det var mycket som inte stämmde.

MVH Cerrolyn
Sajtägare på Tävlingshundar

Medarbetare på: Hoya, Retriever, Vallhundar
Min hemsida: Ceasars Vänner

Anmäl
2007-03-02 13:17 #3 av: Lotta

Kan ju säga att på Skorpans höll jag på att dö av skratt....Skrattande

Anmäl
2007-03-02 13:34 #4 av: Celia

Jaså hundar, jag satt och läste om mig själv Generad

Anmäl
2007-03-02 13:44 #5 av: Lotta

Men Celia du är för rolig*ASG*

Anmäl
2007-03-02 13:45 #6 av: KerstinP

Sådan matte sådan hund söger de ju så det kanske stämmer på oss också.FörvånadFundersamOskyldig

Skriv gärna vilket tecken era hundar är födda i.

Härligt Lotta att det roade.

Anmäl
2007-03-02 13:55 #7 av: lena1

6 visst stämmer det även om inte allt stämde ;-).

Anmäl
2007-03-02 14:01 #8 av: Eriiccaa

Min ena hund är värurn :D

Anmäl
2007-03-02 14:43 #9 av: kerstinjoh

Sådan matte sådan hund!

Klart! Både jag o Alfons är stolta skorpinjoner. Vi är bäst!

(Fast jag är INTE rädd för grodor. Jag har ju en TUFF hund)Generad

Vem i hela friden behöver vara rädd för grodor då?

Anmäl
2007-03-02 14:45 #10 av: Ellinor_ludde
Läskigt!
Läste under Lejonet (som då ludde är xD)
Och ALLT stämde.
Trodde först inte på sådant, men det funkar jö xD
Anmäl
2007-03-02 14:46 #11 av: KerstinP

Det kanske är matte som är rädd för grodor?Fundersam

Anmäl
2007-03-02 14:47 #12 av: Celia

Ska kolla...

Bosse är född i Oxens tecken och vår gamle kille som gick bort var Tvilling, precis som matte.

Anmäl
2007-03-02 14:49 #13 av: Celia

I somras hoppade Bosse som en groda, när han såg en groda Skrattande Men han verkade inte rädd, tvärtom. Söta valpryck...

Anmäl
2007-03-02 14:50 #14 av: kerstinjoh

Ja, Kerstin P, det ligger i rabatterna och gömmer sig. Och när man minst anar det hoppar de bara fram.

Vem skulle inte skrika då??

Lite läskiga djur. Särskilt när de går in för anfall!Generad

Anmäl
2007-03-02 15:35 #15 av: KarolinaNowak

Min lilla tös är Skytten, och mycket stämde rätt bra ändå :)

Varma Hälsningar
Karolina - Caballos De Karo

Anmäl
2007-03-02 15:43 #16 av: Malin-A

lusse e jungfru och mycket stämde faktiskt..  haha jätte kul o läsa.. =)

Anmäl
2007-03-02 16:17 #17 av: Lotta

Skorpan var som sagt vattuman, och jag skrattar fortfarande....

Anmäl
2007-03-02 16:18 #18 av: Malin-A

passade d skorpan då??

Anmäl
2007-03-02 17:10 #19 av: Maja

Nero är våg - "De vackraste hundarna är ofta födda i detta tecken." Så nu vet ni!! ;) Haha.. Men det stämde faktiskt ganska bra.. :D

Anmäl
2007-03-02 17:39 #20 av: mandymoo

Visst är det kul att läsa o se hur mycket det är som faktiskt stämmer *ler*

Anmäl
2007-03-02 18:02 #21 av: Lotta

Näää...kan möjligtvis va något som stämmer till viss del...och då menar jag verkligen möjligtvis ?=

Anmäl
2007-03-02 21:34 #22 av: Alex

Mexx är skytt.

"Ung hela livet är det motto som gäller.
Alltid på jakt efter nåt nytt!
Behöver hela tiden nya utmaningar.
Ger omgivningen många glada stunder.
Kunskapstörsten är outtömlig!"

Passar ju rätt så bra det..;)

"Skytten passar bra ihop med äventyrslystna personer födda i Väduren och Tvillingarna."

Jag råkar ju vara tvilling också..;)

Mvh Alex
Värd för Ridsport
Medarbetare på Islandshäst

Anmäl
2007-03-02 21:43 #23 av: KarolinaNowak

Haha, jag har ju sett fel hela tiden! Kiwi är ju Vågen, inte Skytten. Aja, nu passar inte beskrivningen riktigt. Men håller absolut med om detta: "De vackraste hundarna är ofta födda i detta tecken."

Varma Hälsningar
Karolina - Caballos De Karo

Anmäl
2007-03-02 21:51 #24 av: Lotta

Mohahaha kom till Lotta Mex!!!! :)

Anmäl
2007-03-02 22:41 #25 av: lena1

Nähä för det är vattumannen så det så :-))), fast jag stämmer inte enligt detta alls överens med min hund, för jag är en stenbock :-))))

Anmäl
2007-03-20 12:54 #26 av: SaraC

Det här var det som stämde in på Eros. Han är född i Skyttens tecken, precis som mig! :) 

Den här hunden gillar äventyr, friluftsliv och känsla av frihet. - Japp! Han älskar att vara ute och utforska världen.

Han är väldigt matglad och äter det mesta. - No comments...

Skytten kommer bra överens med alla, gillar barn och andra djur. Han vill följa med överallt och anpassar sig lätt i olika miljöer. - Jajamen! :) Han älskar barn. Gillar de flesta människor o djur han träffar. Med överallt ska han absolut.

Han råkar lätt ut för olyckshändelser på grund av våghalsighet och brådska. - Han har noll koll ibland när han blir för ivrig.

Skyttehunden har ett utmärkt minne och valpen lär sig allt som händer.

Träning utomhus bör ske då inget annat kan störa honom för han blir lätt distraherad.

Ung hela livet är det motto som gäller.
Alltid på jakt efter nåt nytt!
Behöver hela tiden nya utmaningar.
Ger omgivningen många glada stunder.
Kunskapstörsten är outtömlig!

- Mottot stämmer in perfekt på Eros! :)

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl
2007-03-21 01:53 #27 av: KirkeMandragora
Wonka är född i vädurens tecken och horoskopet stämmer exakt beträffande honom - fast bortsett från matlusten då.
Anmäl
2007-03-21 10:55 #28 av: edqvist

Kul läsning!!...taxen (skytt)...va det väl mottot som stämde "ung hela livet"..då han ä inne på sitt 14:e...o varit pigg hela livet igenom (än så länge)..(peppar..peppar...)...annars va det inte så mycket som stämde....o blandisen ä en kräfta o där stämde "nästan " allt.....Glad

Anmäl
2007-03-21 19:11 #29 av: Puzzel

Hahaha det stämde nästan exakt på mina två odjur Mulan är tvilling och Nima skorpion kanon kul satt och skrattade rätt gott.

Anmäl
2007-04-02 19:10 #30 av: Jennifer-95

Min hund är en cavalier king charles spaniel som heter Nappe, han är en stenbock, jag är en skytt! <3<3<3<3<3<3<3<3<3!! Älskar honom!!!

Anmäl
2007-04-02 19:11 #31 av: Jennifer-95

Fast nästan inget stämde ändå...

Anmäl
2007-04-07 01:03 #32 av: Hope

Min hund skrållan en pudel är oxen och min lejonbärjer är skorpion

CoolR&auml;cka ut tungan

 

 

 

  

Anmäl
2007-04-07 21:23 #33 av: muirab

Kul läsning! Min Newfoundlandshund är stenbock och det mesta stämmer ruskigt bra på honom Glad

Anmäl
2007-04-07 21:53 #34 av: [QueenTizzan]

Ja har 2 stenbockar :P

Vet inte exakt Tysons födelsedag eftersom han e hittehunhd. Men i papperna står de 31 december så vi kör på de. Där e juh någon dags margnal inåt december och fram till januari :D

Anmäl
2007-04-07 22:54 #35 av: Ninja

Våra hundar - oxe och tvilling - stämde mycket bra in!

Anmäl
2007-08-07 01:10 #36 av: AnneN

*putt*

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2007-08-07 01:21 #37 av: Diezel

min hund är vattuman...och det stämmer såååååååååååå himla bra in på honom..hehe

Anmäl
2007-08-07 01:24 #38 av: Lotta

Den här tråden är faktiskt riktigt kul =)

Putt!!!

Anmäl
2015-12-08 08:03 #39 av: taylor__lambert

Gammal tråd. Men. Någon som vet om det finns dagliga hundhoroskop?

Sajtvärd på Hundparkour.ifokus & CockerSpaniel.iFokus

Underskatta aldrig värmen från en kall nos Hjärta

Anmäl
2015-12-08 08:52 #40 av: FjantYoda

Hahaha Aros är född 5 maj och är därmed en Oxe, han älskar mat och är familjens knubbis, om man tvingar han att göra någon han inte vill så blir han skitarg, ibland ser det ut som han sitter och surar bara för man tagit på han en ny sele Skrattar

Yoda är född 9 september och då jungfru, han är otroligt känslig och stressar upp sig väldigt lätt, kräsen då det gäller mat och har charmat alla som träffar han som kan ha något gott att ge han för han är ju sååå mager Galen

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.