Böcker & Filmer

Ut & lek med din hund! [Boktips]

2009-03-06 15:45 #0 av: SaraC

En varierad och kreativ vardagsaktivering förbättrar relationen mellan hund och ägare och ni blir båda gladare!

stockxpertcom_id27221701_jpg_2cf113c504c8304e70e74

Åsa Tova Bergh har skrivit boken Ut & lek med din hund! Den uppmaningen hoppas författaren att läsarna ska inspireras av, skriver hon själv på bokens baksida. Själv hittade jag boken på biblioteket och fastnade för titeln. Det lät som att det skulle kunna vara en rolig bok och det är det!

Boken handlar inte om någon form av lydnadsträning utan är en guide i hur man finner lusten att hitta på någonting roligt under de vanliga hundpromenaderna och vad det finns för roliga och stimulerande aktiviteter att hitta på - möjligheterna är oändliga!

Boken innehåller även personliga repotage om både kända och okända hundmänniskor, samt en del faktatexter. En inspirerande och lättläst bok utan pekpinnar. Här finns något som passar för varenda hund och hundägare!

Köp eller låna boken, läs och prova någon av aktiviteterna som presenteras - så lovar jag att både du och din hund kommer få en rolig och trevlig stund tillsammans!

Finns att köpa och läsa mer om här: http://www.egetbevag.se/

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl
2009-03-07 20:48 #2 av: minja

Bra skrivet! Jag är ruskigt sugen på att köpa den. Gillar henne då jag har några andra böcker skrivna av henne. Gott att kunna ta fram den när insperationen tryter..

Anmäl
2009-03-09 19:00 #3 av: SaraC

#2 Ja visst är det en skojig bok! Ska köpa den sen jag med.

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.